Kõrtsis..
4 posters
Kõrtsis..
Üsna pea peale kooli astus üks pruunide juustega tütarlaps kõrtsi. Vastikust tundes lükkas ta endale ühe rüü ette ja pobises midagi ülemusele. Helena lükkas enda lühikesevõitu pruunid juuksed patsi nig asus tööle, istudes baarileti taha ja hakkas mingit drinki valmistama, mis koosnes õlust ja tequilast. Vahepeal sai ta ka mõne koduse töö tehtud. Uniselt vaatas ta ukse poole, ega mõni tuttav täna siia ei satu.
Helena M. Hemsworth- Postituste arv : 39
Registration date : 29/01/2008
Tegelasest
Hüüdnimed: Hel
Re: Kõrtsis..
Cel jalutas kõrtsi.Seal vaatas ta korraks ringi ja sammus leti juurde."Tere..."ütles ta ettekandjale.Tal oli igav ja tal oli jututuju.Ilmselgelt huvi tundes vaatas ta ettekandjat.Siis viskas ta pilgu lauale.Seal olid mõned õpikud lahti."Niiet ta on veel kooli eas..."mõtles Cel.
Celicia Heaven- Postituste arv : 21
Registration date : 27/01/2008
Tegelasest
Hüüdnimed: Cel
Sharon kõndis kõrtwsi. Nähes seal ühte endast nooremat tsikki umbes endavanuse ettekandjaga lobisemas läks ta nende juurde ning küsis muiates "Mis toimub?" ning istus leti taha. Talle tundus ettekandja suht enda sarnane olevat ning ta ütles talle vaikse häälega "Pätsa mulle sealt midagi" ning nõksas peaga alko leti juurde. Ta teadis et ta ei võiks veel nii noorelt midagi juua aga kuna tsikk tundus selline et võib midagi anda siis ta igaks juhuks küsis. Ta võttis taskust vajaliku raha igaksjuhuks välja ning piilus ringi et ega mente läheduses pole.
Marian S. Carus- Postituste arv : 148
Tegelasest
Hüüdnimed: Sharon, Marian, Kalluke (Carus (eesti keeles) = kallis)
,,Tervist, kas ma saan teile midagi pakkuda?'' Küsis Helena sõbraliku naeratuse saatel, ning tundis ühte väikset palvet. ,,Üritan õppida ja töötd teha, nagu näete... Ning, Vabandust, näidake dokumenti..'' Lausus ta üht umbes temavanust tütarlast kes teda kõnetanud oli vaadates. Ta piidles alkoholiletti ning kirjutas taas midagi enda vihikusse.
Tegelasest
Marian pööritas silmi ning ütles "Okeiokei, saad veidi rohkem, pätsa ära lihtsalt" ning pilgutas silma lootes et saab mis tahab.
Tegelasest
Kuna Helenal oli väga raha vaja, siis vaatas ta ettevaatlikult ringi, et mitte bossile vahele jääda, kuna ka tema oli alaealine. Ta läks hetkeks alkoleti poole ja võttis mingi lahjema alko. Ta kõndis pudel rüü all tagasi leti ette, ning valas sealt siis tüdrukule, kes seda palunud oli. ,,Nääh.. Muideks, Helena.'' Tutvustas ta end.
Tegelasest
Sharon muigas kui sai, mida oli tahtnud ning ütles "Täisnimi Marian Sharon aga kutsu selle teise nimega " ning tegi väikse pausi "See meeldib mulle rohkem"
Tegelasest
,, Kuidas tasuga jääb ? '' Küsis ta ning pilgutas silma. Ta pühkis mõned nõud ära ja lisas siis: ,, Vana siis oled ka ?'' Helena vahetusest oli veel pool tundi alles. Ta istus rahulikult pukile ja vaatas Sharonile silma.
Tegelasest
Sharon poetas raha kus oli umbes 50 krooni lisaks selle mis oli vaja Helena juurde ning lausus "15, elan äärelinna lastekodus, kuigi seal viibin üldiselt väga harva" ning vaatas korraks Cecilia poole sest ta oli tüdrukut lastekodus näind
Tegelasest
Üllatunud olekus Helena vaatas 50 krooni, kuid võttis selle vastu. Ta polnud nii paljut oodanud. ,, Okei, tänan. Muide, ma olen 16. Kus sa siis enamuse ajast viibid ? '' Ta pistis raha taskusse ja jätkas edasi uurimist. Õpikud kotti visanud vahtis ta tuimalt kella.
Tegelasest
Sharon ütles sellise tavalise häälega "Njomh... enda kohtades," ning muigas veidi " Võin sulle kunagi neid näidata"
Tegelasest
Ta ei käinud rohkem peale. ,, Hea küll, '' Ütles Hel ja muigas, sest Sharon oli üpris lahe inimene. Ta vaatas teiste klientide poole ja kergitas kulme, millle alt paistsid sinised suured silmad.
Tegelasest
Sharon naeratas ja kallas terve ülejäänud klaasi ühe lonksuga alla ning ütles "Millal su vahetus läbi saab?" ning siis keeras pea hetkel ununenud tüdruku poole ning küsis" Cecilia? tuled kah kaasa?"
Tegelasest
,, Täpselt 25 minuti pärast, '' Lausus ta, ning võttis kotist sprite pudeli. Nüüd sai ta teise tüdruku nime ka teada. ,, Et siis täna kuskile rändama või ? '' Ettekandja oli Sharoniga üllatavalt kiiresti sõbrunenud.
Tegelasest
Sharon naeratas sõbralikult (mis on tema puhul harv juhus) ning ütles "Ma ei tea kas just rändama, aga huvitav saab see igatahes olema" ning pilgutas silma (varsti peaks üle lugema mitu korda ma siin foorumis juba silma pilgutand olen xD ) "Mis kell lapsed peavad kodus olema?" küsis ta mõlemalt tüdrukult
Tegelasest
,, Mu vennal niikuinii pohhui, aga kella 12- ks tahaksin ikka kodus olla.'' Ta pilgutas silma ning vahtis kannatamatult kella. 10 minutit oli veel jäänud, kuid tüdruk ei viitsinud enam letis istuda. ,, Ah keda kotib " Rüü eest heites tuli ta Sharoni poole. ,, Valmis ? ''
Tegelasest
Sharon noogutas natuke ning tõusis püsti ja vaatas Ceciliale küsivalt otsa.
Tegelasest
Cecilia vaatas tegvust rahuga pealt.Ta teadis kuidas asjad käiva kuigi ta alkot eriti ei armastand.Ta kuulas teiste vestlust pealt.Ta eriliselt ei viitsinud ennast tutvustada ja üldse ajas see kõrts teda haigutama."Ma olen Celicia...Palju kell on?"tutvustas/küsis Cel.
Tegelasest
"Nojah juhtub," ning puhus enda näolt juukseid eemale "Tuled või ei?" Sharon toetus laisalt ühe laua ääre peale kus paar vanemat prouat istusid ning ebameeldivuse väljendamiseks lauast tooliga veidi eemale tõmbusid.
Tegelasest
"Tulen tulen..."vastas Celicia. Ta tõusis püsti ja vaatas teistele otsa.Paari minuti pärast hakkas ta kõndima ukse juurde.Seal jäi ta teisi ootama.
Tegelasest
Helena läks Celiciale järgi. Ta vaatas laisalt vedelevat sõbrannat-tuttavat.
Tegelasest
Ashley parkis auto kiirelt maja kõrvale ning kiirustas siis sisse. Ukse peal tervitas ta korraks Helenat aga rohkem juttu ajada polnud tal eriti aega. Tema vahetus oli juba viis minutit peal. Tüdruk tegi ennast kiirelt tagaruumis korda ning läks siis naeratades leti taha. Kuna kliente polnud, helistas ta korraks vennale ja ütles, et ta oma autole hiljem järgi tuleks.
Ashley Rebecca Shadow- Postituste arv : 40
Registration date : 30/01/2008
Tegelasest
Hüüdnimed: Ash,
Sharon kõndis uksest välja teistele järgi. Ukse juures ta ütles "No lähmä, minu järel" ning kõndis edasi päris palju kuni jõudis mahajäätud majani
OT:jätkub mahajäetud majas
OT:jätkub mahajäetud majas
Tegelasest