Tüüpiline reedeõhtu.
4 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Tüüpiline reedeõhtu.
Sharon vadles usinalt vastu "Mille puki pärast tema neid dokumente näitama peab?" ning vaatas Helena poole. Ta sirutas käe välja ja haaras Nathani pluusi kraest kinni ja ütles "Kohe, jook, siia" kuigi teadis et Nathanil jõud temast tegelikult üle käib.
Marian S. Carus- Postituste arv : 148
Registration date : 27/01/2008
Tegelasest
Hüüdnimed: Sharon, Marian, Kalluke (Carus (eesti keeles) = kallis)
Nathan võttis Helena dokumendi vastu, väänas kaardi ülemist paremat nurka ja vedas kahe sõrmega üle külje. "Njaa.. minu käest saad selle dokumendiga veel joogi kätte, sest olen lihtsalt vastutulelik aga tulevikus soovitan sul valida hoolikamalt isikuid, kellel kaardi valmistada lased." lausus Nate neiule kaarti tagasi ulatades. Poisil endal oli võltskaartidega küllaga tegemist olnud ning võltsingu eristas ta reaalsest iga kell. Nüüd Marise poole pöördudes vastas poiss: "Kiusu pärast tead.." Kui tüdruk järsku tema kraest kinni haaras, ehmatas Nate korraks, kuid haaras siis õrnalt, kuid piisavalt tugevalt tüdruku randmetest ja vabastas oma pluusi krae ise samal ajal muiates. "Hoia end nüüd vaos. Ega need joogid su nina eest ära ei kao." Poiss eemaldus nüüd hetkeks leti äärest ja suundus viina pudelit võtma, et valada Helenale üks viinapits.
Nathan Corbin Ewans- Postituste arv : 82
Registration date : 29/01/2008
Tegelasest
Hüüdnimed: Nate
Marian vaatas Nathanit pahaselt kuigi muiates ning ütles "Pähh, ma solvun nimodi"
Tegelasest
,,Te oskaksite mulle teha muidu ?" Uudishimutses neiu ja ootas punastades oma kõmakat. Pilku Marianile saates, hammustas ta ainult korraks huulde.
Helena M. Hemsworth- Postituste arv : 39
Tegelasest
Hüüdnimed: Hel
Poiss muigas Marianile ja asus tema jaoks üht segu kallama. Kui ta Helena küsimust kuulis, tuli ta näole tõsine pilk ning ta mõtles hetkeks, jättes kõik tegevused sinnapaika. "Ütleme nii, et ma ei ole ise selles nii osav, kuid tean inimesi, kes seda väga hästi oskavad.. Miks küsid?" Poiss oli ise paar dokumenti valmistanud, kuid need polnud kunagi nii ideaalsed, kui oleks vaja olnud. Ta jätkas joogi valamist Marianile ning ulatas siis muigega klaasi talle. "Ma teen välja" lausu poiss muiates.
Viimati muutis seda Nathan Corbin Ewans (Teis 19 Veeb - 22:29). Kokku muudetud 1 kord
Tegelasest
OT: M a r i a n , mitte maris
Sharon muigas ja ütles veidi sarkastiliselt "Kui armas sinust" ning võttis klaasi enda kätte.
Sharon muigas ja ütles veidi sarkastiliselt "Kui armas sinust" ning võttis klaasi enda kätte.
Tegelasest
OT: parandatud.
Nate vastas vaid iroonilise naeratusega ning toetus siis leti äärele, et dj poole vaadata.
Nate vastas vaid iroonilise naeratusega ning toetus siis leti äärele, et dj poole vaadata.
Tegelasest
,,Mul oleks korralikku dokumenti vaja, mitte sellist mille kohe läbi näeks.''Pihtis Helena nüüd ja küsis siis ootamatult. ,,Oot .. Mis su nimi oligi?''
Helena M. Hemsworth- Postituste arv : 39
Tegelasest
Hüüdnimed: Hel
Poiss andis endale hetke, et mõelda ning lausus kiirelt: "Nathan olen. Oota üks hetk palun, eks." Nate sammus leti äärest minema ning astus laoruumi. Ta haaras oma mobiili järele ning valis kiirvalikust ühe numbri. Kahe ja poole minuti pärast kõne lõpetanud, suundus poiss tagasi leti taha ning lausus neiule: "Kui sa mulle oma foto, sünnikuupäeva, isikukoodi ja allkirja annad ja end järgmisel reedel taas kubisse sebid, saad dokumendi kätte. Aga hinna suhtes ma veel öelda ei oska.." Poiss tahtis teada, kas tüdrukule see sobib nig jäi talle küsiva pilguga otsa vaatama.
Tegelasest
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2